Sådan pakker du bedst dine flyttekasser

Sådan pakker du bedst dine flyttekasser

Under en flytning vil man typisk have brug for mange flyttekasser, men de fleste tænker ikke over hvor vigtigt det er, at man pakker sine flyttekasser ordenligt. Derfor har vi samlet en lille vejledning til dig, så du nemt får pakket dine flyttekasser og bliver klar til enten en flytning eller at få dine ting opbevaret.

 1. Type af flyttekasse
  En fejltagelser mange begår er, at de tager den første og bedste flyttekasse de kan finde. Vær opmærksom på at der findes flere kvaliteter flyttekasse og i forskellige størrelser. Og husk, at de har en vægtbegrænsning. Bemærk at der altid kan være en lille risiko for skadedyr og at vi derfor anbefaler at man pakker ejendele ned i plast- eller trækasser.

 2. Sortér kassernes indhold
  For nemmere at kunne organisere en flytning eller renovering er det en god idé, at pakke og navngive sine flyttekasser efter rum. Dette gør det meget nemmere, når der skal pakkes ud.

 3. Optimér pladsen i flyttekasserne
  Det er en god idé at få fyldt huler og revner ud imellem de ejendele, som du må have pakket i din flyttekasse. Tag evt. tøj, tæpper eller andre små genstande og få fyldt kassen op, så indholdet ikke bevæger sig for meget rundt under transport.

 4. Luk og forsegl
  Hvis din kasse skal stå længe opbevaret i en bil, garage eller på et lagerhotel kan det være en god idé at få lukket flyttekassen til, så man undgår fugt, støv og skadedyr. Brug eksempelvis gaffatape til at lukke åbningerne i kassen og pak flyttekassen ind i en plasticpose eller lignende. Og undgår at få pakket madvarer og drikkelse ned i kasser, som bliver opbevaret på steder, hvor skadedyr kan risikere at være.

 5. Bonustip - Løft og bær korrekt!
  Når du løfter en fyldt flyttekasse skal du huske at bøje i benene og bruge dine ben til at løfte. Du skal så vidt muligt undgå at løfte med din ryg.
  Anskaf eventuelt en trækvogn, hund, palleløfter eller sækkevogn.
Tilbage til blog