Sådan får du en god flytning

Sådan får du en god flytning

Uanset om du flytter til nyt hus eller lejlighed, kan flytteprocessen være både udfordrende og uoverskuelig. Derfor har vi lavet en flytteguide til dig med punkter, så du nemmere kan få en flyvende flytning.

 1. Planlæg i god tid og regn med ekstra tid
  En af de absolut vigtigste aspekter ved en flytning eller renovering er planlægning. Det er vigtigt at du ikke er tidsoptimist - regn minimum med at bruge 1 dag mere end ellers planlagt.

 2. Store møbler først
  Uanset om dine store møbler skal opbevares eller flyttes direkte videre til dit nye hjem, er det en god idé at starte med dem, da de kan være svære at manøvrere imellem flyttekasserne.

 3. Sortér dine ejendele i god tid
  Det er vigtigt, at du får sorteret dine ejendele igennem i god tid, så du kan nå at sælge, tilbagelevere og få smidt ting ud, som du ikke længere skal bruge.
  Det vil som oftest ikke give mening, at medbringe ejendele, som skulle have være solgt eller smidt ud.

 4. Meld din flytning
  Du skal huske at foretage en ændring i folkeregisteret senest 5 dage efter du flytter. Flytning kan du melde digitalt på din kommunes hjemmeside eller via borger.dk.

 5. Sørg for rigeligt med opbevaring
  Som udgangspunkt fylder en flytning altid mere end man tror. Anskaf derfor rigeligt med flyttekasser, så du på den måde undgår flytterkasser, som er pakket for tungt og derved risikerer at gå i stykker.

  Du kan desuden vælge at få dine ejendele opbevaret i et lagerhotel som vores. Vi har lavet vores koncept i Letlager, så det passer godt til din flytning. Vi kører ofte tilbud på vores rum de første 3 måneder og du kan altid opsige dit rum, når du ikke har behovet mere - og ydermere får du penge tilbage for de dage, som du ikke har brugt.

  Hvis du mangler et lagerrum kan du se vores udvalg her.

 6. Pak dit tøj til sidst
  Sørg for at lade tøjet være noget af det sidste, som du pakker ned. Og pak eventuelt det vigtigste tøj ned i en plastkasse eller sort sæk, som du nemt kan tilgå.

 7. Inddel flyttekasserne efter værelser
  Når du pakker dine flyttekasser er der flere ting du skal være opmærksom på. Det kan både være vægtgrænsen, at få skrevet navn på og lukket dem ordenligt. Men for at gøre din udpakning nemmere er det en god idé at holde indholdet af dine flyttekasser til det rum, som de kommer fra.

 8. Pak skrøbeligt for sig
  Når du pakker en flyttekasse med glas, krus, vaser eller andre skrøbelige ejendele, kan det være en god idé at bruge bobleplast, avispapir, tæpper eller viskestykker.
Tilbage til blog